Dig Deeper

 

Op een makkelijke en eenvoudige manier naar de oplossing van het probleem

Tijdens het seminar ThètaHealing® Basis DNA en ThètaHealing® Advanced DNA leer je naar de kern van het probleem te gaan. Ook wel diggen genoemd.

Tijdens dit seminar leer je acht manieren van diggen. Er wordt een manier getoond om via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen. Je sessies zullen veel meer vanuit helderheid en inzicht gegeven worden omdat je beter zult begrijpen wat je aan het doen bent. Je zult beter gefocust kunnen zijn en blijven tot de oplossing van het probleem makkelijk en moeiteloos naar boven komt.

Deze opleiding is aan te raden voor iedereen die moeite heeft met diggen bij zichzelf en of bij anderen en voor diegene die hun vaardigheden willen verbeteren!

Terug deinzen om aan een digging sessie te beginnen wordt verleden tijd én je zult meerdere personen kunnen gaan helpen in een kortere tijd!

Wanneer jij degene bent die plezier wilt ervaren in het oplossen van beperkende overtuigingen, zodat het leven vol vreugde en blijheid geleefd kan worden, meld je dan aan voor deze opleiding!

Praktisch

Lestijden: 9.30 uur – 17.00 uur
Persoonlijke investering: € 450,-  (niet restitueerbare aanbetaling: € 150,-)
Voorwaarde: Het is vereist dat je als vooropleiding ThetaHealing® Basis en ThetaHealing® Advanced hebt gedaan.
Inclusief:  Handboek, koffie, thee en versnaperingen, lunch niet inbegrepen
Certificering: Je wordt gecertificeerd als een Theta Healing® Dig Deeper Practitioner.

In de agenda zie je de eerstvolgende mogelijkheid.