Reacties Basis seminar

Lieve Eveline,

Graag wil ik je bedanken voor het bijzondere 3 dagen die ik heb mogen beleven bij de cursus theta healing DNA basis.
Onder jouw liefdevolle leiding en kennis heb je ons door allerlei onderwerpen en technieken heen geloodst.
Met voor mij opmerkelijke inzichten en ervaringen. Bedankt hiervoor!!
Liefs Roos

Lieve Eveline,

 

Graag wil ik je heel erg bedanken voor de drie prachtige, liefdevolle dagen tijdens het ThetaHealing DNA Basis seminar van 10 t/m 12 oktober 2015.

Dankjewel voor je geduld, uitleg, mooie lessen, inzichten en hulp; dankjewel voor het licht en de liefde die we hebben mogen ontvangen. Wat een mooie dingen hebben we mogen ervaren, voelen en zien! Belemmerende overtuigingen loslaten en vervangen voor positieve overtuigingen, ook zoiets moois wat we mee mochten maken en leren hoe toe te passen in de praktijk. Ik heb er veel aan gehad, ook aan de andere deelnemers die allen ook erg liefdevol zijn. Het is nu ongeveer een week geleden dat ik de seminar heb bijgewoond en ik heb er veel aan gehad, gebruik diverse oefeningen nu dagelijks, en heb de mensen in m’n omgeving die hulp konden gebruiken er ook mee kunnen helpen op hun pad naar licht en liefde. Heel erg bedankt! Liefs, Daniëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *