Reacties over Game of Life

Echt gelukkig met jezelf zijn. Helemaal alleen. Tevreden zijn met kleine dingen. De kleine dingen ook weer kunnen zien om zo weer helder inzicht te kunnen krijgen in je uiteindelijke grote doel. De maatschappij veranderd. Mijn eigen generatie is voor een groot deel traditioneel opgevoed en je komt vervolgens zodra je aan je carrière begint in een totaal andere maatschappij terecht. Een harde maatschappij. De wereld ligt open. Je kunt het accepteren en wel zien wat er zal gebeuren. Ik wilde terug naar de basis. Geen invloed van internet, mijn omgeving en zelfs terug naar de manier van opvoeden. Wat heeft mij beïnvloed en me gevormd tot wie ik nu ben? Eveline heeft op een doelgerichte manier inzicht gegeven in bepaalde invloeden en angsten. Angsten waar ikzelf niet eens van wist dat ik ze had. Wie is er nou bang om rijk te worden als je succes hebt? De angst wat je moet doen als je succes hebt? Als ik succes heb kan ik dan nog wel mijn gezin gelukkig maken? Heb ik dan nog wel controle en overzicht? Of de dooddoener; ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Een aantal angsten die niet in jou als persoon zitten, maar door de lange weg die je in je leven hebt gemaakt, mee hebt genomen en je gevormd hebben tot wie je nu bent. Ooit geweten dat dit al begint zodra je in de buik van je moeder zit? Alleen dat was al een eye-opener…

Eveline heeft me in 7 stappen mijn doel laten bereiken. Alleen zijn. Gelukkig met jezelf. Weer (noem het ouderwets) tevreden zijn met kleine dingen. Zodat je weer veel meer ziet en geniet. Heldere keuzes kunnen maken. Bij jezelf kunnen blijven. Je krijgt daardoor weer overzicht en inzicht in welke stappen jijzelf wilt nemen om je doel te bereiken.

Doen wat je echt wil. Gelukkig zijn met jezelf. Geen angst om te falen. Risico’s durven nemen. Om kunnen gaan met de meningen van anderen. Het doel weer duidelijk voor ogen zien. Kwetsbaar kunnen zijn. Helder kunnen filteren wat belangrijk voor je is en wat niet. Controle loslaten. Om kunnen gaan met moeilijke situaties. Geen opstakels. Positieve levensstijl. Om kunnen gaan met succes en klaar zijn voor succes! Zowel zakelijk als privé, want dan is het voor mij pas echt succes.

Eveline, je bent een bijzondere vrouw.. Bedankt!

Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *